SZERETEM NAP - 2018.02.14.

Mindenki máshogy ünnepli a Valentin napot. A Szabó család például úgy, hogy Argo

kutyájuknak kedveztek egy dekoratív barátnővel, akivel elütheti az időt, míg a család kétlábú tagjai távol vannak. Argo 2013-ben került a családba, amikor egyik örökbe fogadó napunkon a családfő beleszeretett. Azóta okos, méltóságteljes kutya lett belőle, a család büszkesége - abszolút érthető módon. Megfogalmazódott a családban az igény még egy kutyára, melyet jeleztek felém.

Konkrét ajánlattal álltam elő - ismerve a család ízlését kutya-ügyben. Egyértelműen Elena volt az általam ajánlott új családtag. Hétvégén el is vitték "próbaüzemre", mely nyilvánvalóvá tette, hogy megtalálták Argo társát. Elena az ingatlanbővítés idejére (új kutyaól vásárlása) viszakerült a telepre, mely mélyen megrendítette a család legifjabb hölgytagját, keserves sírással eresztette el Elenát a telep előtt. Innentől felgyorsultak az események: elvetették a házi készítésű ól ötletét, hiszen minél előbb szerették volna köreikbe fogadni Elenát, így másnap vásároltak egy gyönyörűséges szigetelt csajos ólat, és meg is beszéltük, hogy leszállítom a belevaló lakót. Így is lett. Elena magabiztosan, abszolút ismerősként illegette magát az udvaron, önfeledten birkózott Argoval, néha leellenőrizte a kertben "heverő" szagmintákat, begyűjtött némi simogatást, és fülig ért a szája.

Elena és Argo mostantól egy pár. (Megnyugtatásul Argo már régen ivartalanítva lett, Elena pedig 1 hét múlva kapott időpontot.) Boldog Valentin napot!