KUNYERA HAMIS JÓLÉTÉHEZ

A Tár oldalának rendszeres követői ismerik Hamist, ismerik a történetét. Sajnos sokan nem tudják,

hogy a lótartással kapcsolatos költségek nem elhanyagolhatóak. Sajnos sokan olyanok sem tudják, akik úgy döntenek, hogy lovat tartanak. Ennek a következményeit a ló viseli, aki nem tehet az egészről, és segíteni sem tud magán. A szerencsések kimenekülnek, viszont rengeteg ló senyved elképesztően méltatlan körülmények közt. Amikor az állatvédők ló tartására, gondozására vállalkoznak, az nagyrészt kényszer szülte döntés, mely kényszer más emberek felelőtlensége miatt hárul rájuk, azaz a tartással kapcsolatos költségeket nem szabad döntés alapján vállalják fel.

Így esik meg az, hogy néha jól jön a külső segítség, hiszen - szintén kényszerből - többnyire túlvállaljuk magunkat. Hamis jóléte most már rajtunk múlik, és igyekszünk is minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy újra büszke és egészséges ló legyen. Ha a bekerülésekor készített képeket összevetitek a mostani állapotával (mely a videón látható), és szívesen támogatjátok a gondozásával kapcsolatos költségeket, az most nagy segítség számunkra, hiszen minden civil szervezet ilyenkor húzza be a féket, ugyanis az előző évi adó 1 % ilyenkorra ijesztően elkopik, viszont a létszám ijesztően megnő. (Nyáron megugrik a telep létszáma, az extrém időjárás miatt több állat szorul mentésre, rengeteg a kidobott kölyök, több kutyától-cicától szabadulnak meg az emberek, stb.)
H

amis állatorvosi kontrollon volt. Kicserélte a töméseket a szájában, hogy az aktuális, sokkal, sokkal jobb állapotához igazodjon, valamint megkapta az éves oltást, túlesett a kötelező vérvételen és féreghajtót is kapott. A végösszeg 89.000 Ft. Ha akár kevéssel is hozzá tudtok járulni ehhez az összeghez, az számunkra segítség, hiszen az egyéb költségeink is folyamatosan nőnek a telepre özönlő kutyák, cicák miatt. (Múlt hónapban 850.000 Ft volt az állatorvosi költségünk, mely fontos tétel a költségvetésünkben.)
Ha szívesen beszállnál Hamis gondozásába, "Hamis" hivatkozással megteheted a számlaszámunkra utalt, Számodra nélkülözhető összeggel. Köszönjük.
Számlaszámunk: 10918001-00000074-88810002